Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 3. mai 2017 09:00
Slutt 3. mai 2017 12:00
Sted Handelsbanken Stavanger Straen

Connect Springbrett® 03. mai i Stavanger - Ekspansjon til nye markeder og skape en internasjonal merkevare

 

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
  • Strategi og forretningsutvikling
  • Internasjonalisering
  • Vekststrategi (partnere og distribusjonskanaler)
  • Finansiering og kapital
Virksomhetsbeskrivelse
MeMini By Kristine Vikse er norsk barneklesdesign på sitt beste, og det mestselgende designmerket innen barneklær i Norge. Selskapet ønsker å etablere salg i nye markeder internasjonalt for å øke omsetning, og skape en internasjonal merkevare med spennende produkter fra Norge. Selskapet tar stadig større markedsandeler i Norge, men oppleves ikke som noen stor trussel fra de fleste andre merker, da selskapet tilbyr produkter med en annen profil enn sine konkurrenter selv om de ligger i samme prissegment.

Selskapets omsetning var rundt 20 millioner i 2016, og ønsker nå å etablere internasjonal distribusjon i nye markeder innen et par år, slik at de er mindre avhengig av kun et marked, samt øke omsetning og avkastning på investeringer.
 
Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet vil trenge kompetanse innenfor vekststrategi og forretningsutvikling, internasjonalisering, distribusjonskanaler, finansiering og kapital.

Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse. Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.

 


Region: Connect i Rogaland
Telefon: 40646383
Epost: dsi@connectnorge.org.