Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 3. okt 2016 09:00
Slutt 3. okt 2016 12:00
Sted Bouvet

Connect Springbrett® 03. oktober i Stavanger - En ny og spennende app som gir hvem som helst mulighet til å lage sin egne musikk

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
-Appmarkedsføring og strategi
-Finansiering og kapital
-Vekststrategi
-Internasjonalisering
-Teknologi
 
Virksomhetsbeskrivelse
Selskapet har utviklet og patentert en ny teknologi som gir hvem som helst mulighet til å lage sin egen musikk. Selskapets første produkt er en app der denne teknologien er implementert, og ønsker nå å gå ut i markedet med denne appen. Betaversjon er klar og selskapet ønsker fra oppstart å satse internasjonalt.

Selskapet ønsker å definerer et nytt markedssegment. Da deres patenterte innovasjon gir hvem som helst mulighet til å lage sin egne musikk, vil de som føler seg hindret av produktets krav, teorikunnskap eller teknikkkunnskap nå kunne lage musikk uten disse kravene.

Selskapet ønsker å bli en ledende aktør i et egendefinert marked, hvor selskapet skal utvikle og selge intuitive musikkprodukter både til underholdning og pedagogiske formål. For å komme dit, vil selskapet skape en industristandard for en ny generasjon låtskrivere gjennom gode produkter og smart markedsføring.
 
Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet vil trenge kompetanse innenfor appmarkedsføring og strategi, internasjonalisering, distribusjonskanaler, partnere, teknologi og finansiering.
 
Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.
Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.


Region: Connect Vest-Norge
Telefon: 40646383
Epost: dsi@connectnorge.org.