Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 8. sep 2016 09:00
Slutt 8. sep 2016 12:00
Sted SpareBank 1 SR-Bank

Connect Springbrett® 08. september i Stavanger - Unike naturopplevelser

 

Meld deg på Connect Springbrett 23. juni: Ekte utendørs opplevelser

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
• Turistnæring
• Markedsføring og strategi
• Investor/finansiering
• Vekststrategi (distribusjonskanaler og partnere)

Virksomhetsbeskrivelse
Norsk natur utgjør et eldorado for friluftsopplevelser, og det er bedriftens mål å få flere folk utendørs og nærmere naturen.

Selskapet leverer unike naturopplevelser utenfor allfarvei, som er innovative og annerledes. Bedriften fokuserer på personlig interaksjon mellom gjester, natur og guide. Basert i Stavanger og fjord-Norge, organiserer selskapet sommerturer og vinteraktiviteter i og rundt regionen. Ved personlig tjenesteytelse, guider selskapet gjestene personlig, og tilbyr salg av standardiserte turer gjennom hjemmesiden, samt skreddersydde opplegg og tilrettelegging fra A-Å som skaper minner for livet. Målgruppen er primært utenlandske turister i aldersgruppen 25-45 år, som interessert i guiding og unike naturopplevelser.

Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet vil trenge kompetanse innenfor distribusjonskanaler og strategiske samarbeid, turistnæring, salgs- og markedsstrategi og finansiering.

Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.
Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.

 


Region: Connect Vest-Norge
Telefon: 406 46 383
Epost: dsi@Connectnorge.org.