Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 12. feb 2019 09:00
Slutt 12. feb 2019 12:00
Sted EY (Ernst & Young)


Connect Springbrett® 12. februar i Stavanger - Nyetablert selskap som utvikler midlertidige tunnelseksjoner for økt trafikksikkerhet

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
Virksomhetsbeskrivelse:
RoadCap AS er et nyetablert selskap som utvikler midlertidige tunnelseksjoner for økt trafikksikkerhet.Selskapet har utviklet et nytt og effektivt konsept for objektsikring mot steinras på rasutsatte veistrekninger. Konseptet består av moduler som er foldbare, transportabel og ekspanderende.
 
Konseptet kan brukes i områder der det er behov for beskyttelse mot fallende objekter. Systemet er spesielt egnet for områder med steinras, store mengder snø og veikonstruksjoner.
 
Løsningen har et stort markedspotensiale med ihht. Statens Vegvesen ca. 850 kritiske rasutsatte veistrekninger bare i Norge. Kundegruppen er bl.a. Statens Vegvesen, Nye Veier og Entreprenørselskaper.
 
Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet søker rådgivning om vekststrategi- og forretningsutvikling, internasjonalisering, samt kapitalinnhenting.
 
Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Ved deltakelse i springbrettet bidrar du til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.
Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.


Region: Connect i Rogaland
Telefon: 40646383
Epost: dsi@connectnorge.org.