Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 15. feb 2017 09:00
Slutt 15. feb 2017 12:00
Sted Ernst & Young AS

Connect Springbrett® 15. februar i Stavanger - Utvikling av innovative redningsprodukter for barn

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
-Strategi og forretningsutvikling
-Kommersialisering
-Finansiering og kapital
-Vekststrategi (partnere og distribusjonskanaler)
 
Virksomhetsbeskrivelse
Selskapet ble etablert i 2013 med formål å øke sikkerheten for små barn som ferdes til sjøs, ettersom det ikke finnens godt nok sikkerhetsutstyr for de minste. Svært tynn hud, og andre grunner, gjør redningsvesten lite egnet grunnet umiddelbar fare for livstruende hypotermi. Kundegruppen er rederier, ferger og kommersielle båter. Sikkerhetsregler på disse fartøyene er ikke tilpasset de yngste. Bare i Nord-Europa er det en million små fartøy. Mange familier over hele verden nyter sjøen med sine yngste. En mindre vanlig redningsvest er til liten hjelp dersom evakuering i vann er nødvendig. Selskapet har en målsetting om å være en ledende aktør og selge produktet til et globalt marked, samt utviklet produktet til alternativ bruk.
 
Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet vil trenge kompetanse innenfor strategi og kommersialisering, distribusjonskanaler, samt finansiering og kapital.
 
Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse. Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.


Region: Connect i Rogaland
Telefon: 406 46 383
Epost: dsi@connectnorge.org.