Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 23. mai 2017 09:00
Slutt 23. mai 2017 12:00
Sted Ernst & Young AS

Connect Springbrett® 23. mai i Stavanger - selskap som skal revolusjonere fiskeoperasjoner i olje- og gassbrønner

Vi ønsker din kompetanse for å diskutere følgende:
Virksomhetsbeskrivelse
Selskapet skal revolusjonere fiskeoperasjoner i olje- og gassbrønner, og tilby olje- og gassindustrien innovative fiskeverktøy for brønnintervensjoner.
 
Selskapet skal utvikle et sett med elektroniske verktøy som kan kommunisere med operatør på plattform slik at oppgavene utføres "real time" med største sikkerhet. Teamet bak selskapet har siden 2002 utviklet brønnverktøy for olje- og gassindustrien. Deres verktøy er basert på en grundig operativ forståelse og hands-on erfaring med design.
 
Kundegruppen er Wireline serviceselskaper og operatørselskaper, og selskapets verktøy vil i stor grad revolusjonere mye av måten denne type tjenester gjøres på i dag, og føre til store kostnadsbesparelser og økt inntjening.
 
Forventninger til Springbrett
Selskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet vil trenge kompetanse innenfor vekststrategi og forretningsutvikling, bygge en skalerbar forretningsplattform, IPR- strategi, kontrakter og strategi, finansiering og kapital.
 
Agenda
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Ved deltakelse i springbrettet bidrar du til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse. Springbrett er en møtearena hvor selskapet får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.


Region: Connect i Rogaland
Telefon: 40646383
Epost: dsi@connectnorge.org.