Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 24. nov 2016 13:00
Slutt 24. nov 2016 15:30
Sted Advokatfirmaet Harris

Connect Springbrett® 24. nov i Bergen - Veletablert stålaktør

 

Connect Springbrett er et møte mellom 5-8 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.

Dette Connect Springbrettet er for et etablert selskap. Nedgangen i oljebransjen har ført til økt konkurranse, og behov for effektivisering i bygg og anleggsbransjen.

Veletablert stålaktør satser på nytt marked

Sammendrag
Selskapet driver med prosjektering, produksjon og montering av stål og smed-konstruksjoner. De er godt kjent for sine bærende konstruksjoner innen bygg og anlegg, spesialtilpassede trapper, gangbaner og balkonger. De har eget produksjonslokale med moderne maskinpark på ca. 1600 m2.

Nytt innovativt produkt
Selskapet skal utvikle og levere lisensbasert produksjon av serieproduserte balkonger til større utbyggingsprosjekter og rehabilitering av borettslag. Balkongene skal nå ferdigproduseres og leveres klar for oppheng på fasader - noe som minimerer tid på byggeplass betraktelig. Aspekter ved det nye produktet er patentert.

Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med Kærsgaard AS i Danmark for lisensproduksjon av nytt patentert balkong-system.
Selskapets kunder er entreprenører, utbyggere, sluttkunder, stat og kommunale etater, boligbyggelag og borettslag.

Forventninger til Springbrett:
Selskapet ønsker tilbakemeldinger på vekststrategi og presentasjon.

Ønskede kvalifikasjoner til ressurspersoner:


 


Region: Connect Vest
Telefon: 91722005
Epost: anita.mannes@connectnorge.org.