Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 4. sep 2019 13:00
Slutt 4. sep 2019 15:30
Sted KIND


Connect Springbrett i Bergen for gründerselskapet Upnode

 

Upnode sørger for at kundene har raske, tilgjengelige og pålitelige nettsider. Selskapet tilbyr også webhosting og infrastruktur til gunstig pris gjennom smarte, skybaserte løsninger.

 

Virksomhetsbeskrivelse

Upnode AS har utviklet teknologier og løsning for en moderne og kvalitetsbasert webplattform for SMB-foretak som skal hjelpe kundene med å lykkes på Internett, ved å sikre høy tilgjengelighet og god lastetid for nettsider og -tjenester i tråd med nye krav fra Google og forventningene til den moderne forbruker.

Misjonen til selskapet er at kundenes hjemmeside skal laste raskt og alltid være tilgjengelig samt å sikre best mulig rangering hos søkemotorer når de analyserer siden for disse egenskapene

Teamet

Upnode AS består i dag av tre personer med høy teknologisk kompetanse innen IT og web. De har solid formal og realkompetanse og utfyller hverandre på en god måte.

Marked og kunder

Upnode sine kunder er typisk innen SMB-markedet og defineres av at de har, eller ønsker, en tilstedeværelse på web via nettsider og/eller webbaserte tjenester, samt at de ønsker et konkurransefortrinn på Internett innen sine respektive markeder. De har allerede rundt 50 kunder i dag som benytter løsningen herunder både offentlige og private foretak. De ser er stort potensiale for skalering og har tenkt en partnerstrategi for å lykkes nasjonalt og internasjonalt. De har inngått samarbeid med en del interessante aktører og er i dialog med en rekke andre samarbeidspartnere som har nytte av deres løsning for sine kunder.

Konkurrenter

Upnode sine konkurrenter er selskaper som tilbyr løsninger for webhotell og webplattformer mot et tilsvarende marked, som for eksempel Domeneshop, Uniweb, ProISP og tilsvarende selskaper.

Ambisjoner

Upnode AS har som ambisjon å bli et ledende selskap innen kvalitetsløsninger for webplattform og webhotell globalt, med særskilt fokus på kvalitet og tidsriktige løsningerr. Selskapet er i en kapitalinnhentingsfase for å realisere vekststrategien fremover. Løsningen er veldig skalerbar og gir god lønnsomhet for selskapet ved store volum.

Utfordringer

Upnode AS har sterk teknisk kompetanse og domeneforståelse, men ønsker mer kompetanse innen kommersialisering, salg og vekst.

Forventninger til Springbrett

Upnode AS ønsker å få tilbakemelding og innspill på strategien fremover med fokus på kommersialisering, vekst og overordnet markedsstrategi for de kommende tre årene.

Ønskede kvalifikasjoner /erfaring:


 

 


Region: Connect Vest
Telefon: 95188030
Epost: mona.biering@connectnorge.org.