Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 28. jun 2016 13:00
Slutt 28. jun 2016 16:00
Sted Voss sentrum

Connect Springbrett på Voss, 28. juni (VR-spill)

 

Connect Springbrett - Bli med på VR (Virtual Reality) party på Voss

Næringshagen på Voss og Connect inviterer til en gøy og lærerik dag under Ekstremsportveko på Voss
 
Har du kompetanse innen en/flere av følgende områder, håper jeg du vil melde deg på Connect springbrett:
Agenda 
Connect Springbrett selskapet
Det neste store innen spill er bruk av VR briller, noe som gir en helt ny spill/bruker- opplevelse. Med VR har spilleren mulighet til å være i spillet. Totalmarkedet / teknologien er i en tidlig kommersiell fase, men det forventes en raskt økende markedsutvikling.
 
Selskapet er nylig etablert, men har allerede utviklet en testversjon av et levende brettspill. Spillet forventes å være tilgjengelig i fullskala april/mai 2017. Spillet er utviklet spesielt for VR, og er tilpasset styrkene til VR som plattform.
Basert på dette spillet ønsker selskapet å ta posisjonen som den ledende aktøren på brettspill i VR, og bygge en plattform rundt dette. Brettspill er på ‘full fart tilbake på markedet, og får allerede en større andel av betalingene på Kickstarter enn tradisjonelle dataspill ($88M for brettspill og $46M for dataspill i 2015).
I dag finnes flere spill hvor man kan ta i bruk VR briller, men disse er i hovedsak eksisterende spill som blir «tilpasset» VR briller og bærer preg av at de er «tilpasset». Det forventes at det blir en økende grad av utvikling av nye spill hvor bruk av VR briller står i fokus.

Markedsutvikling og videre utvikling for selskapet; Markedet er enda ikke etablert fult ut, og posisjonen som eier av brettspill i VR er fremdeles tilgjengelig, så her er det en mulighet for selskapet til å ta en sentral posisjon.

Selskapet vil lansere spillet i Early Access allerede i 2016. Dette gir kundene mulighet til å kjøpe spillet mens det fremdeles er i utvikling og ta del i den videre utviklingen sammen med selskapet. Dette vil også la kundene fungere som ambassadører for spillet og selskapet.
 
Connect Springbrett
Connect Springbrett er et møte mellom 8-10 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.
Gjennom Springbrettet får gründer tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel, og en uavhengig vurdering av selskapets forretningsplan, strategier, samt forberedes til å møte investorer og strategiske samarbeidspartnere.
Gründerselskapet skal videreutvikle en strategisk plattform for videre satsing og vekst. Selskapet har behov for kompetanse innenfor distribusjonskanaler og strategiske samarbeid, salgs- og markedsstrategi og finansiering.

 

 


Region: Connect Vest
Telefon: 41478250
Epost: hege.elvestad@connectnorge.org.