Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 10. apr 2019 09:00
Slutt 10. apr 2019 12:00
Sted Grand Hotell Egersund


Gratis frokostseminar om Connect Vekst 10. april - et kostnadsfritt kompetanseprogram for SMB segmentet i Eigersund

 

Hvordan kan du skape vekst i din bedrift?
Ønsker din bedrift å vokse? Vil dere sikre og skape nye arbeidsplasser? Connect Vekst er et kostnadsfritt kompetanseprogram som legger til rette for utvikling og konkurransekraft, og er en del av Eigersund kommunes satsing for små og mellomstore bedrifter i kommunen.
 
Programmet skal bidra til vekst, og i tillegg gi et innblikk i hvordan ledelsen i små og mellomstore bedrifter kan forholde seg til endringene som skjer i markedet og næringslivet i en globalisert og digital verden.
 
Kompetanseprogrammet består bl.a. av fagsamlinger over tre hele dager og gjennomføres hos Grand Hotell Egersund i løpet av april og mai.
 
Fagsamlingene i Connect Vekst tar utgangspunkt i et patentert verktøy for å vurdere hele bredden i et selskaps evne og styrke til vekst og konkurransekraft. Følgende er emner som typisk vil bli tatt opp i fagsamlingene:
Connect Vekst et samarbeid mellom Eigersund kommune og Connect i Rogaland, samt våre partnere EY, Miles og Advokatfirmaet Legal.
 
Frokostseminaret og Connect Vekst er først og fremst for deg som representerer en bedrift i SMB-segmentet, og er et gratis tilbud til alle små og mellomstore bedrifter med forretningsadresse i Eigersund kommune.
 
På frokostseminaret treffer du blant andre:
Vi starter med frokost og mingling fra kl. 08:30, samt mingling fra kl.12:00 og utover for de som har anledning til dette.
 
Gjerne tips andre om frokostseminaret og Connect Vekst.

 


Region: Connect i Rogaland
Telefon: 40646383
Epost: dsi@connectnorge.org.