Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

ARRANGEMENT

Start 25. apr 2017 13:00
Slutt 25. apr 2017 15:30
Sted Intermec

Omstillings-Springbrett® 25. April - Etablert maskineringsbedrift

Nedgangen i oljebransjen har redusert oppdragsmengden til selskapet. De ønsker nå å utvikle seg digitalt ved å bygge opp ny nettside som skal fungere som handels-portal for nye og eksisterende kunder. Salgspotensialet internasjonalt er enormt.

Virksomhetsbeskrivelse:
Selskapet er en moderne mekanisk produksjonsbedrift som har spesialisert seg på produksjon av høykvalitetsprodukter i krevende materialer.Bedriften ble etablert i 1991 av far og sønn. De har 36 motiverte og faglig dyktige ansatte, og 45mill i omsetning (snitt siste 5 år).

Produkter

Med topp moderne maskiner og utstyr, lever de opp til sitt slagord "Passion for precision". Selskapet har en solid finansiell plattform for videre vekst.

Kunder
Hydraulikk: TESS, Dunlop Hiflex, Hydroscand, GS-Hydro, Mento, MRC Global, Proserv m.fl.
Subsea: Siemens Oil & Gas, Seacon Precision Subsea, GE Oil & Gas, Transmark Subsea, Imenco, Magseis, Oceaneering Rotator, One Subsea m.fl.
Andre: Framo Pumps, CERN, Optimar m.fl.

Muligheter
Hydraulikk:
Leverer hydraulikkfittings til alle større og mindre aktører i Norge. Produktene er i hht internasjonale standarder (ISO. Asme, DIN etc) og har et stort marked internasjonalt. Flere kunder og større volumer på eksisterende produkter/produktgrupper gir større masseproduksjonsfordeler, og derved mer konkurransedyktige produkter (pris er en viktig faktor).

Subsea:
Leverer subsea komponenter for ca 20 mill/år til 8-10 norske aktører. Tilsvarende potensielle kunder finnes over hele verden. Lang erfaring i dette segmentet. Store seriøse kunder, som bekrefter vårt kvalitetsnivå og konkurransekraft. De fleste er internasjonale, og kan tilføre bedriften mer arbeid gjennom sine nettverk. Allerede oppnådd gjennom Siemens Oil & Gas (leverer til Houston og Aberdeen).

Utfordringer
Svakt salgsapparat, 1 selger (nyansatt), lite og ingen markedsføring.
Lite erfaring med markedsføring/salg, spesielt internasjonalt.
For dårlig webside, uten handelsportal. Manglende teknisk informasjon om produktene.
Liten kunnskap rundt bruken av produktene de leverer/lager på bestilling.
Mangler sertifisering på hydraulikkprodukter (viktig internasjonalt og ved krevende prosjekter).

Ønskede kvalifikasjoner til ressurspersoner:


CONNECT Springbrett er et møte mellom 5-8 personer fra næringslivet og et kvalitetssikret vekstselskap. Du bidrar til vekst i regionen gjennom dine råd, nettverk og kompetanse.

De 6-8 personene som blir valgt til å sitte i Springbrett-panelet vil motta mer informasjon om selskapet på forhånd. For de som blir valgt ut til panelet blir det omvisning hos bedriften: 19. apr. kl. 14-15.
 


Region: Connect Vest
Telefon: 91722005
Epost: anita.mannes@connectnorge.org.