Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

For gründer

Er du gründer med en innovativ forretningsidé? Har du en forretningsidé som dekker et reelt behov i markedet? Har du ambisjoner om å bygge en bedrift som kan vokse utover det lokale markedet?

Connect Norge kobler ditt vekstselskap med skreddersydd kompetanse og kvalifisert kapital fra næringslivet. Dette gjør vi kostnadsfritt for deg.

Connect Norge gir gratis hjelp til gründere med en viss teknologi- og markedshøyde, som er unike, skalerbare og gjerne har internasjonalt potensiale.

Connect hjelper gründere i ulike stadier til å forbedre sin virksomhet og komme i kontakt med investorer.

Mange gründere har behov for kunnskap om det å drive egen virksomhet, forretningsutvikling og vurdering av markedsmuligheter. Vi hjelper med å oppnå raskere vekst ved å koble kvalitetssikrede selskaper med relevant næringsliv og kapital.

Vi er opptatt av å hjelpe

Gründere er kjernen i Connect sin virksomhet og vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe de som har ambisjoner og evne til å vokse.

Vi tilbyr gründere en strategisk forståelse av virksomheten og strukturert tilbakemelding fra et relevant, objektiv og profesjonelt nettverk fra næringslivet. Dette sikrer og forkorter veien til reelle og varige resultater.

Se våre tjenester her