Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Bli med på årets største happening i Helsinki!

Bli med på årets største happening i Helsinki!

Publisert:

Bli med Connect til Helsinki. Et av verdens største arrangementer for tidligfaseselskaper går av stabelen 11. og 12. november. Men allerede 10. november starter arrangementet med Investor Day. Her kan du treffe 300–400 investorer fra hele verden, som alle er opptatt av å investere i tidligfase. Total blir det 15.000 (ja du leste riktig, femten tusen) mennesker som er investorer entreprenører, journalister etc.

Møt og hør grunnleggerne av Skype, Flickr, Supersell, Acumen, Adyen og mange, mange andre. Vil du høre på større selskaper kan det fristes med Marcus Wallenberg, styreformann i SEB, Bracken Darrell CEO i Logitech, og mange, mange flere. Programmet er superbra! Det er viktig å få med seg dag null, som er for investorer mer enn for selskaper. Har man tid går det an å få med seg dag en og to også. Det blir pitchet av mer enn 500 selskaper fra et utall scener i byen.

Connect drar til Helsinki 10. november for spesielt å delta på Investorday (10. november) som er en viktig del av arrangementet. Er dette interessant så er det bare å ta kontakt med oss. Fullt program finner du for øvrig på http://www.slush.org/. Sjekk det ut!

For mer informasjon ta kontakt med ditt lokale CONNECT kontor eller med Knut Steen, tlf. 930 44 930