Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Connect Investorforum presenterer framtidens kjøretøy

Connect Investorforum presenterer framtidens kjøretøy

Publisert:

Podbike® er el-sykkelen med fire hjul, værbeskyttelse og plass til en voksen og ett barn i en kupé med luftfilter. Torsdag presenterer gründerne fra Sandnes framtidens kjøretøy på Connect Investorforum i Bergen.


Meld deg på Investorforum her!

De to første prototypene av sykkelen er klare i disse dager og skal straks på tur i inn og utland. De neste månedene vises Podbike fram på teknologi-konferanser og sykkelutstillinger i en rekke land. Podbike fyller gapet mellom sykkel og bil ved å tilby en sikker, bærekraftig og praktisk persontransport som både er et billigere og mer miljøvennlig alternativ til biler.

Forhåndssolgt 200

Så langt har Anne-Lise Heggland og Per Hassel Sørensen fått over 200 forhåndsreservasjoner på sykkelen. Kjøperne er fra Norden, Europa, USA og Canada. Podbike har fra starten av vakt stor oppmerksomhet blant investorer og andre interesserte. Blant annet kom de i 2016 helt til mållinja i Petter Stordalens konkurranse hvor han ville gi én million kroner til den beste forretningsideen i landet.

Fra smarte gatelys til innovativ brødkuttemaskin

Connect Investorforum presenterer noen av de mest spennende gründerbedriftene på Vestlandet akkurat nå. Her treffer du Decca Lighting, en framtidsrettet løsning for belysning av veier og tunneler, Eziteq, framtidens CRM-system for treningsbransjen og Byggemappen, som tilbyr en helt ny måte å følge opp små og mellomstore byggeprosjekter. I tillegg kommer analyse- og rådgivningsselskapet Sødermann, som yter tjenester mot kommunal sektor og til slutt Creative Solution som har utviklet en innovativ brødkutte-maskin for dagligvarebransjen.

Slik skal Tripod løfte oppstartsbedrifter

Keynote speaker Harald Troye fra Tripod

Connect BAN Bergen er et Business Angel Network med 30 medlemmer. Nettverket har de siste 1,5 årene investert 12 millioner kroner i 9 gründerselskaper. De fleste av disse har presentert seg på Connect Investorforum. Det nye investeringsmiljøet i Bergen, Tripod, skal også hjelpe oppstartsbedrifter ut av den såkalte ”dødens dal”. Harald Troye, partner i Tripod, er vår keynote speaker og skal snakke om hvordan Tripod skal løfte gründerbedrifter til å bli betydelige virksomheter på Vestlandet.