Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

CONNECT Nettverket møter gründere - fest uten faglig innhold

CONNECT Nettverket møter gründere - fest uten faglig innhold

Publisert:

21. November Inviterte CONNECT Vestlandet medlemmene til fest i Nyskapingsparken inkubator. Formålet var at gjestene skulle kose seg og knytte nye nyttige kontakter.

Vi i CONNECT er overbevist om at når man setter sammen mennesker med ulik kompetanse kan man lære av hverandre. Co-arrangører for kvelden var Bergen Teknologioverføring, Spillmakerlauget og Nyskapingsparken.

Det ble en frisk kveld med øl, vin og hiphop. Som en overraskelse hadde vi booket up-and-coming rapartist AREA FY til å opptre. AREA FY en av artistene i MADE-stallen (sammen bla. med Sondre Lerche, John Olav Nilsen & Gjengen og Casiokids). Gøy å se hvor bra MADE har lyktes siden de hadde CONNECT Springbrett® i 2010.

Det var en herlig mix av kompetente mennesker representert denne kvelden. Alt i fra Fylkeskommunen, advokater og gründere til forretningsutviklere, oljearbeidere og spillutviklere koste seg og knyttet kontakter. Blant dem som hadde en fin kveld var gründer Erlend Torgnes i Optimeering:

- Festen var veldig nyttig for oss i Optimeering. Vi jobber med utviklingen av en global modell for pris på laks og fikk diskutert og testet våre tanker i forhold til utviklingen av denne med flere personer med god kunnskap og lang erfaring fra laksebransjen og deres behov. Personene vi snakket med vil vi følge opp nå etter møtet for å ta diskusjonen videre og får å få tips om flere kontaktpersoner i bransjen.  Vi fikk også gode tips i forhold til utvikling av våre salgsegenskaper og avtalte på festen raskt et møte med Frede Farsund for kursing i salg, da vi har viktige kundemøter allerede neste uke. Videre diskuterte vi med Bergens Næringsråd muligheten for en presentasjon for forum for IKT og Marint forum og tror vi kom et godt steg nærmere å kunne presentere for disse, forteller Torgnes.

Kveldens gladnyhet var at Spillmakerlauget samme dag hadde fått innvilget støtte til å bygge opp nasjonalt kompetansesenter for Spillutvikling i Bergen. Vi gratulerer!

CONNECT Vestlandet takker alle som kom og gjorde dette til en flott kveld!