Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Connect og Eigersund kommune fortsetter jakten

Connect og Eigersund kommune fortsetter jakten

Publisert:

Connect sparket i gang vekstprogrammet i Egersund med et innholdsrikt frokostseminar like før påske. Nå søker vi 25 motiverte bedrifter som deltakere på de neste 3 fagsamlingene.

- Connect Vekst er et kostnadsfritt tilbud for deg som representerer en bedrift i SMB-segmentet i Eigersund kommune, forteller Dag Sindre Idsal, leder for Connect i Rogaland.

Siden vi har begrenset med plasser, gjelder først-til-mølla-prinsippet. Meld deg på her!


Over 40 deltakere fikk med seg frokostmøtet vårt i Egersund før påske.

Megatrendene som treffer alle

Det overordnede målet med Connect Vekst er å sikre og å skape nye arbeidsplasser. Men hvordan skaper du vekst?

- Vi vet at trender som digitalisering, nye forretningsmodeller og det grønne skiftet vil treffe alle bedrifter. Ingen kan løpe fra endringer som automatisering av produksjon, modernisering av arbeidsprosesser og behovet for å skape nye kundeflater, sier Idsal.

Programmet består av fagsamlinger over tre hele dager, og gjennomføres på Grand Hotell Egersund 30. april, 7. mai og 14. mai. Det er kapasitet til 25 bedrifter, og hver bedrift kan stille med 2 ansatte.

Styrke konkurransekraften

Noe av hensikt med programmet er å gi bedriftene en vurdering av hvor de står i dag, videre skal samlingene hjelpe bedriftene med å tenke på hvilket nivå de ønsker å befinne seg på i løpet av de neste to, tre årene, samt hvordan denne transformasjonen skal finne sted.

Connect Vekst skal hjelpe bedrifter til å tenke mer proaktivt og styrke konkurransekraften og evnen til vekst.

Dag Sindre Idsal, leder Connect i Rogaland.

Satser som næringsaktiv kommune

Hva er vel mer inspirerende enn å høre historien bak andres suksess? Seriegründer Sjur Svaboe delte raust av sine erfaringer på frokostmøtet i Egersund før påske.

Connect har de siste årene kjørt lignende programmer i Sandnes, Stavanger og Bergen med stor suksess. I vår har programmet kommet til Eigersund, som del av satsingen som en næringsaktiv kommune. På vårt frokostseminar rett før påske fortalte ordfører Odd Stangeland hvordan kommunen aktivt kan bistå næringslivet.

De over 40 deltakerne på frokostseminaret fikk også høre seriegründer og styreleder i Biolink Group, Sjur Svaboe, direktør i Innovasjon Norge Rogaland, Kari Holmefjord Vervik og sjeføkonom Kyrre M. Knudsen i SpareBank 1 SR-Bank. Eigersund kommune, EY, Miles og Advokatfirmaet Legal er våre programpartnere.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten, ønsker du faglig påfyll og økt kompetanse, meld deg på her.