Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Frokostmøte om Connect Vekst i Sandnes 22. mars

Frokostmøte om Connect Vekst i Sandnes 22. mars

Publisert:

Velkommen til frokostmøte om «Connect Vekst - et program for små og mellomstore bedrifter» 22. mars på Hanabryggene Teknologisenter.

Connect Vekst
Ønsker din bedrift å vokse? Vil dere sikre og skape nye arbeidsplasser? Connect Vekst er et program som legger til rette for utvikling og konkurransekraft i små og mellomstore bedrifter.
 
Programmet er et samarbeid mellom Sandnes kommune og Connect i Rogaland, og er et gratis tilbud til bedrifter med adresse i Sandnes kommune.
 
Connect Vekst skal gi et innblikk i hvordan ledelsen i små og mellomstore bedrifter kan forholde seg til endringene som skjer i markedet og næringslivet i en globalisert og digital verden.
 
Foreløpig agenda for frokostmøtet
Vi vet at det er store trender som vil treffe alle bedrifter, blant annet digitalisering, nye forretningsmodeller og det grønne skiftet. Ingen kan løpe fra endringer som automatisering av produksjon, modernisering av arbeidsprosesser og behov for å skape ny kundeflate.
 
Vi starter med kaffe & mingling kl. 08:30, og det blir en enkel servering fra kl. 12:00 for de som har anledning til dette:
  • Hvordan skape vekstbedrifter
  • Regional omstilling og mulige vekstområder
  • Innovasjon Norge sine ordninger for små og mellomstore bedrifter
  • Fallgruvene og suksessene, og hvordan jobbe målrettet for vekst
  • Hvordan har vi blitt en vekstbedrift
Dersom du representerer en bedrift i SMB segmentet og trenger faglig påfyll og økt kompetanse, meld deg på her for vårt frokostmøte 22. mars. Det er begrenset antall plasser og første mann til mølla-prinsippet gjelder.
 
Gjerne tips andre om Connect Vekst og vårt frokostmøte.
 
Dersom spørsmål til frokostmøtet eller Connect Vekst, vennligst ta kontakt med Dag Sindre K. Idsal på tlf. 406 46 383, eller e-post dsi@connectnorge.org.