Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Gratis frokostseminar om Connect Vekst 23. august i Stavanger

Gratis frokostseminar om Connect Vekst 23. august i Stavanger

Publisert:

Hvordan kan du skape vekst i din bedrift?
Ønsker din bedrift å vokse? Vil dere sikre og skape nye arbeidsplasser? Vi gjenopptar fjorårets suksess, meld din bedrift på gratis frokostseminar og hør mer om Connect Vekst 23. august hos Bouvet på Hinna Park.
 
Connect Vekst er et kostnadsfritt kompetanseprogram som legger til rette for utvikling og konkurransekraft, og er en del av Stavanger kommunes satsing for små og mellomstore bedrifter i kommunen.
 
Vi vet at store trender som digitalisering, nye forretningsmodeller og det grønne skiftet vil treffe alle bedrifter. Ingen kan løpe fra endringer som automatisering av produksjon eller modernisering av arbeidsprosesser.
 
Programmet skal bidra til vekst, og gi et innblikk i hvordan ledelsen i små og mellomstore bedrifter kan forholde seg til endringene som skjer i markedet og næringslivet i en globalisert og digital verden.
 
Frokostseminaret og Connect Vekst er først og fremst for deg som representerer en bedrift i SMB-segmentet, og er et gratis tilbud til alle små og mellomstore bedrifter med forretningsadresse i Stavanger kommune.
 
Som i fjor er Connect Vekst et samarbeid mellom Stavanger kommune og Connect i Rogaland, samt våre partnere Bouvet, Kluge og EY.
 
Kompetanseprogrammet Connect Vekst består bl.a. av fagsamlinger over tre hele dager og er begrenset til inntil 30 bedrifter, og gjennomføres hos våre samarbeidspartnere i løpet av september 2018.

På frokostseminaret treffer du blant andre:
  • Dag-Øyvind Meling, CEO i Roxel Group
  • Kari Holmefjord Vervik, Nestleder i Innovasjon Norge Rogaland
  • Sjur Svaboe, Styreleder i Biolink Group
  • Bouvet, Kluge og EY
Vi starter med frokost og mingling fra kl. 08:30, samt mingling fra kl.12:00 og utover for de som har anledning til dette. Det er begrenset antall plasser og første mann til mølla-prinsippet gjelder.
 
Generell informasjon:
  • Sted: Bouvet, Laberget 28, 4020 Stavanger
  • Dato: 23.08.2018
  • Tidspunkt: 09:00-12:00
  • Pris: Gratis
  • Påmeldingsfrist: 16. august
Gjerne tips andre om vårt frokostseminar og Connect Vekst.
 
Kontaktperson Connect i Rogaland:
Navn: Dag Sindre Idsal
Telefon: 406 46 383
Epost: dsi@connectnorge.org