Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Internasjonal suksess for BaiKingu AS

Internasjonal suksess for BaiKingu AS

Publisert:

- Det er en stor lettelse å ha kommet så her langt i prosessen. Nå kan vi kan ha fokus på utviklingen av produktet istedenfor å bruke tiden på å skaffe finansiering. Det sier daglig leder i BaiKingu AS i Haugesund, Finn Egil Haraldseide.

BaiKingu AS har i etableringsfasen fått drahjelp fra Innovasjon Norge og Connect Vest i Rogaland. Selskapet har blant annet fått tildelt en meget god mentor, gjennomført Connect Springbrett®, samt fått presentert seg for vårt investornettverk og Connect Investorforum. En direkte følge av dette er at de nå har knyttet til seg det tyrkiske selskapet Protel.

- Det at vi nå har en partner som Protel, som også er en strategisk industriell investor og samarbeidspartner, gjør at vi kan utvikle produktet vårt raskere enn ellers, forteller Haraldseide. Protel har også gått inn på eiersiden i BaiKingu AS, og bringer da med samarbeidsmuligheter i 8-10 andre land.

Dette er et stort skritt mot Haugesund-selskapets videre mål, som er salg av POS-løsninger (Point-of-sale) til brukere over hele verden. Detaljhandel-markedet er på verdensbasis inne i store endringer som følge av forbrukernes bruk av ny teknologi i sitt valg av leverandører av produkter og tjenester. BaiKingu AS tilbyr det internasjonale detaljhandel-markedet en POS-løsning som skal dekke detaljhandlernes eksisterende og fremtidige behov.

- Jeg vil benytte sjansen til å takke Connect i Rogaland og Innovasjon Norge for at de har hatt og har tro på prosjektet, og på den måten invitert oss inn i de rette fora. Vi har fått uvurderlig hjelp til å komme i kontakt med de riktige samarbeidspartnerne for vårt prosjekt.
Vi i Connect er svært glad for den suksessen som BaiKingu AS nå opplever. Vi ønsker lykke til med videre satsning i inn og utland.

Bilde: Vinay Patel (fv) og daglig leder Finn Egil Haraldseide i BaiKingu AS.