Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Kjempesuksess for en solfylt dag med Connect Springbrett for Inderøybryllup

Kjempesuksess for en solfylt dag med Connect Springbrett for Inderøybryllup

Publisert:
Gratulerer til Kristine og Frode Sakshaug fra Inderøybryllup AS med vel gjennomført Connect Springbrett!
Panelet besto denne gang av :
  • Sven-Erik Knoff - Foto Knoff
  • Heidi Huse Myrmo - Bryllupshjelperen.no
  • Line Samuelsen - Trøndelag Reiseliv
  • Gunn Tangstad - Steinkjer Næringsselskap
  • Mathias Haeger - Increo Performance
  • Ida Stuberg - Ordfører Inderøy Kommune
  • Tormod Ellingsen - Den Gyldne Omvei
  • Eva Jakola Johnsen - Engasjert Byrå

 

Møteleder: Anne Segtnan - Tindved Kulturhage 

Utrolig nok hadde nesten et tyvetall potensielle samarbeidspartnere på Inderøy funnet tid til å komme som tilskuere, - midt i innspurten mot 17. mai, som er høysesong og ekstremt travel for bedrifter i de bransjene som var representert her. Dette sier mye om vilje og engasjement i et slikt lokalsamfunn!

Panelet ga gode råd og innspill og man så lett nytteverdien i å hente inn nye ressurser som kunne se på Inderøybryllup fra et annet perspektiv enn det som er mulig for de som er tett involvert.

Anne Segtnan fra Tindved Kulturhage gjorde en flott innsats som møteleder og sørget for at panelet fikk belyst de aspekter som bedriftene hadde behov for. Hun plukket opp aspekter fra innspillene rundt bordet og sendte de videre med nye spørsmålsstillinger, - på denne måten kom stadig nye vinklinger opp i dagen og holdt energien høy blandt paneldeltagerne.

Som alltid var det like rørende å se dugnadsviljen blandt etablert næringsliv, - her brukte paneldeltagerne hele dagen sin kostnadsfritt inn i mot Inderøybryllup, og de fleste fikk sogar 4 timers kjøretur med på kjøpet. Heidi Huse Myrmo fra Bryllupshjelperen.no kom til og med helt fra Oslo på egen regning for å stille i panelet!

Etter Connect Springbrettet fikk alle tilskuere mulighet til å gi sitt bidrag og beste råd til Inderøybryllup sin strategiske vei framover, - her ble vindusrutene fylt av gule post-it lapper som var viktige bidrag inn fra de som sammen skal utgjøre innholdet i Inderøybryllup AS.

Øynaparken ved Kristine og Frode Sakshaug var vertskap for arrangementet og serverte en utsøkt lunsj til oss ute på toppen av Inderøy . For et sted, og for en plass, - og ikke minst for en nydelig mat!

Det var hardt å flytte seg inn igjen, men Connect Trøndelags dedikerte partner Engasjert Byrå ved Eva Johnsen fikk oss raskt i modus igjen. Med klare ord, ren tale og eksempler vi alle kunne kjenne oss igjen i, ga hun oss faglig påfyll om merkevarebygging, - her var det mye kunnskap å innhente!

Etter at alle andre hadde reist hjem var det tid for evaluering og valg av mentorer fra panelet. For ikke bare hadde Innovasjon Norge ved Inger Einvik gitt Inderøybryllup et Connect Springbrett, - de hadde også blitt tildelt 30 timer mentoring i etterkant for å få hjelp til å omsette rådene til praktisk arbeide !

Eva Johnsen fra Engasjert Byrå ble valgt til å bistå med konseptualisering og merkevarebygging av prosjektet, sammen med henne ønsket Inderøybryllup også bistand fra Mathias Haeger i Increo Performance for å få optimalisert det digitale budskapet. Gunn Tangstad ble også koblet inn, hun skal bistå Inderøybryllup med å finne fram til en optimal samarbeidsform som er bærekraftig i det vi håper er uoverskuelig framtid!

Lykke til og tusen takk til alle involverte fra oss i Connect Trøndelag!