Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Kjempesuksess for fagdag reiseliv med Connect Springbrett for Wild Norway og Explore Hitra!

Kjempesuksess for fagdag reiseliv med Connect Springbrett for Wild Norway og Explore Hitra!

Publisert:

Onsdag 2 mai gikk to Connect Springbrett av stabelen, der bedriftene også fikk anledning til å lære av å være tilskuer inn til hverandre.

Wild Norwayay med @Petter Thorsen i spissen, og Explore Hitra, representert av @Jørgen Fjeldvær og @Randi Storsve Lundquist, - fikk begge en grundig tilbakemelding fra paneldeltagere med bred erfaring fra reiseliv og arbeide med bedriftsnettverk.

Å være tilskuer i Connect Springbrett er en lærerik opplevelse, og vi takker for at bedriftene tillot flere gründere og innovasjonsaktører å overvære prosessen. Alt i alt var vi nærmere 30 deltagere på denne fagdagen, - som ble finansiert av Innovasjon Norge Trøndelagvasjon Norge.

En stor takk til paneldeltagerne, som med sin deltagelse donerte en hel arbeidsdag for å bistå selskapene, og med dette gi gründerne godt grunnlag for en raskere vekstprogresjon. En spesiell takk til de som kom tilreisende fra både nord og øst !

@Stein Morten Holberg fra Proneo AS gjorde som vanlig en flott innsats som møteleder og sørget for at panelet fikk belyst de aspekter som bedriftene hadde behov for.

Engasjert Byråyrå overgikk seg selv i vertskapsrollen, Katharina møtte oss med håndskrevet velkomsttavle og serverte nydelig hjemmelaget lunsj . Bedriftene Reins Kloster og Ølsprøtt bød på desserten og sørge for at blodsukkernivået var jevnt høyt under dagen.

Nå blir det spennende å bistå i kobling av mentorer for å omgjøre innspillene til praktisk arbeide, - vi i Connect Trøndelag gleder oss til å følge bedriftene fremover:)