Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Løfter frem gründerbedrifter i Stavanger-regionen

Løfter frem gründerbedrifter i Stavanger-regionen

Publisert:

I høst vil du som er gründer få muligheten til presentere deg og din idé på medlemsmøtene til  Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Næringsforeningen planlegger nå en ekstra innsats for å løfte frem gründer-bedrifter i regionen. De er på jakt etter er nyetablerte selskap med en klar idé og et utviklingsprosjekt mot nye markeder inn mot næringslivet

Connect i Rogaland er representert i Næringsforeningens ressursgruppe for entreprenørskap, og er i så måte med som pådriver for å få til dette initiativet.

- Dette er en meget god anledning for gründere å gjøre seg kjent blant fremtidige kundegrupper. De får mulighet til å spisse budskapet og nå et representanter for det segmentet som kan ha bruk for akkurat deres innovasjon i nærmeste fremtid. Det forteller Dag Sindre K. Idsal som er forretningsutvikler i Connect i Rogaland.

Næringsforeningens ressursgruppe for entreprenørskap vil basert på en faglig vurdering velge ut aktuelle gründerselskap, og valgte kandidater vil få hjelp til å forberede sin pitch.

For mer informasjon og påmelding, se her.

Påmeldingsfristen er 30. juni.

Påmeldingen skal inneholde informasjon om bedriftsnavn, etableringsår, navn på daglig leder, kontaktopplysninger, beskrivelse av virksomheten, hvem som er kundegruppen og konkurrentene, hva som er bedriftens største utfordring i dag og tanker om NiS sine møter som er spesielt interessante å presentere på.

Har du en presentasjon klar, kan den vedlegges.

Vil du vite mer kan du også kontakte Næringsforeningen i Stavanger-regionen på farmen@naeringsforeningen.no.