Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Møt andre investorer

Møt andre investorer

Publisert:

Vårens gøyeste investortreff nærmer seg. Har du sikret deg plass? I år får du møte Teodor Bjerrang fra SNÖ Ventures som investerer i morgendagens tech superstjerner.

Jeg prøver alltid å få med meg Connect Investorforum fordi det leverer kvalitet. Det er gode caser som presenterer seg, selskapene er godt forberedt og gir gode pitcher. Det var på et Investorforum at jeg ble kjent med FONN/Byggemappen for første gang og ble giret på caset. Dessuten er det alltid et faglig innlegg som er interessant for oss som investerer i tidligfase. I år ser frem til å høre Teodor Bjerrang i SNÖ Ventures.

BAN-investor Agathe Bøe Risa.


SNÖ Ventures er et nordisk venturekapitalfond som investerer i morgendagens tech superstjerner. Fondet ble stiftet i 2015 av Teodor Bjerrang og Magne Uppman, som selv har vært gründere og solgte markedsføringsselskapet Qualité for 60 millioner kroner i 2011. På Investorforum får du høre mer om Bjerrangs spennende reise og hans lidenskapelige interesse for å løfte de som bygger digital teknologi for fremtiden.


Agathe Bøe Risa forteller at Investorforum er en viktig arena der hun treffer mange andre investorer, både i og utenfor Connect BAN-nettverket.

Vi som investerer i gründerselskaper har stor nytte av å treffe hverandre, bli kjent og utveksle erfaringer. Jeg knytter alltid noen nye kontakter, men fremfor alt får jeg muligheten til å snakke litt mer med folk enn det man vanligvis gjør på ulike investorarrangementer som man haster til og fra. Investorforumet til Connect er en super arena for mingling siden de fleste blir igjen etter at det faglige innholdet er over.

Agathe Bøe Risa

Connect Investorforum arrangeres i samarbeid med SpareBank1 SR-Bank og Argentum.
Deltakelse koster kr 1000 pr person.
Gratis for medlemmer i Connect.

Meld deg på!