Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Nytt samarbeid med Høgskulen på Vestlandet

Nytt samarbeid med Høgskulen på Vestlandet

Publisert:

Vi er nå stolte samarbeidspartnere av Høgskulen på Vestlandet og ser fram til å jobbe sammen med initiativtaker Mohnsenteret for innovasjon og regional utvikling (HVL).

Mohnsenteret er en del av Høgskulen på Vestlandet og fokuserer på forskning, undervisning og tilrettelegging innenfor innovasjon og entreprenørskap. Senteret samarbeider med en rekke private og offentlige aktører innenfor det regionale nærings- og samfunnslivet, samtidig som de er en del av innovasjonsfaglige forskningsmiljøer både nasjonalt og internasjonalt.

Hovedaktiviteten til senteret er forskning, men de bidrar også med undervisning- og veiledningskompetanse i mastergraden Innovasjon og entreprenørskap og Innovasjon og ledelse ved Høgskulen på Vestlandet.

- Studenter innenfor innovasjon og entreprenørskap har det siste året deltatt som observatører på våre Springbrett som en del av utdannelsen. Vi arrangerte også live-springbrett som en del av studentenes master-eksamen.

Hege Elvestad, daglig leder i Connect Vest.

Da var studentene gründere som fikk bryne seg på et Springbrett-panel satt sammen av Connect Vest.

- Det ble en svært lærerik og givende seanse for alle parter. Nå gleder vi oss over å fortsette samarbeidet med Mohnsenteret, sier Elvestad.

Samarbeidet mellom Mohnsenteret og Connect Vest skal omfatte studenter på bachelor, master og på sikt PhD-stipendiater – som arbeider med praksisorienterte innovasjons- og entreprenørskapsaktiviteter.