Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Ocean 2017 - en konferanse om ny og tradisjonell industri på havet

Ocean 2017 - en konferanse om ny og tradisjonell industri på havet

Publisert:

Hvor mye av verdikjeden innenfor havbruk klarer vi å dominere framover? Og hvor mye ny industri og teknologi kan vi spinne ut? Ocean 2017 er en konferanse om de tradisjonelle offshore og shippingbransjene, om havbruk, ny teknologi, digitalisering og bransjeglidning.

Sammen med Sysla, SpareBank1 SR-Bank, Ilaks med flere, arrangerer vi "Ocean 2017 - fra low tech til high tech". Målet med konferansen er å skape en spiss og relevant møtearena på tvers av Oceans Industries. Vi ønsker å bygge noe nytt i Bergen og har en klar ambisjon om å gjenta konferansen fremover.

Arrangementet er lagt til Bergen Havn på Skolten. I to dager vil den gamle terminalen fylles av stormvarsel, prosjektpresentasjoner, minispringbrett, utstillere, Sysla live og Connect Investorforum. Programmet er stort sett lagt opp slik at du får med deg alt. I tillegg er det mange muligheter til å stifte nye bekjentskaper.

Vi ser nå etter havrelaterte gründerselskaper som ønsker å vise seg fram på Ocean 2017. Fire av disse får gjennomføre minispringbrett og presentere seg på Connect Investorforum i løpet av konferansen.

Se her for påmelding og mer informasjon.

Andre som ønsker å delta på konferansen melder seg på her.

Mer informasjon om konferansen.