Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

- Springbrett gjennom Connect var helt avgjørende

- Springbrett gjennom Connect var helt avgjørende

Publisert:

WellGrab AS var i vår deltager på Springbrett hos Connect i Rogaland. Dette var helt avgjørende for at de kom seg videre i prosessen og nå går noen spennende uker i møte.

- Muligheten til å være med på Springbrett hos Connect var helt avgjørende for vår videre fremgang. Vi fikk verdifulle input og perspektiv som vi ikke kunne vært foruten. Blant annet ble vi bevisst på vår tilgjengelighet i forhold til potensielle investorer. Vi har hatt ett heller teknisk uttrykk og tilnærming til potensielle bidragsytere. Ved hjelp av panelet i springbrettet har vi blitt mer synlig og tilgjengelig, fra reint teknisk til mer investorvennlig, forteller operasjonssjef Geir Magne Johnsen.

Selskapet har etter Springbrettet fått kontakt med flere potensielle investorer og nærmer seg i disse dager undertegning av en viktig avtale som sikrer dem fortsatt utvikling i flere år fremover.

- Vi møtte med åpent sinn og klar for å ta med oss alt vi kunne fra panelet i Springbrett. Vi hadde enormt utbytte av å treffe investorer, fortelle om teknologien og få tilbakemelding, forteller han.

Johnsen sier at før de valgte å takke ja til Springbrett så gjorde de grundige undersøkelser, kontaktet tidligere kandidater og andre som hadde kjennskap til metoden for å finne ut hva det kunne gi dem, og hva de selv måtte satse inn i prosessen.

- Jeg mener det er avgjørende at de som velges ut og får gjennomføre Springbrett gjennom Connect er innstilt på å gjøre en grundig jobb også i forkant. De må ha oversikt over hva de selv ønsker å få ut av prosessen og være bevisst hva de konkret trenger, for å komme videre med sitt selskap og sine visjoner. Det er en fantastisk mulighet, men er du ikke villig til å gjøre jobben som kreves, må du være forberedt på at du blir stående på stedet hvil, forklarer han.

WellGrab er en ny og revolusjonerende oppfinnelse for fiskeoperasjoner i olje- og gassbrønner, og tilbyr olje- og gassindustrien innovative fiskeverktøy for brønnintervensjoner. Det vil blant annet si redskap som kommer til nytte når det er behov for å hente opp verktøy og lignende fra svære dyp.

Laget bak denne nyvinningen består av (bildet fra venstre) operasjonssjef Geir Magne Johnsen, daglig leder Stian Krag og teknisk sjef Alexander Ibragimov, som alle har 20-30 års erfaring fra oljebransjen.