Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Springbrettkonkurranse i Rogaland våren 2017

Springbrettkonkurranse i Rogaland våren 2017

Publisert:

Sammen med Innovasjon Norge er vi på jakt etter nyetablerte selskap med en klar idé og etablerte bedrifter med utviklingsprosjekt mot nye markeder til Springbrett.

Få muligheten til å presentere og diskutere din idé med de beste fra næringslivet

Innovasjon Norge arbeider for at flere bedrifter skal lykkes med sin etablering og vekst. Av erfaring vet vi at flere gründere og bedrifter trenger tilførsel av tverrfaglig kompetanse i slike prosesser. I samarbeid med Connect Norge får noen utvalgte bedrifter tilbud om Springbrett hvert år.

Hva er Springbrett
Springbrett er en møtearena der gründerne får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel. Slik får de utvikle sin forretningsstrategi, forbedre forretningsplanen og forberede selskapet til møtet med investorer og strategiske samarbeidspartnere.

Øk sjansen for suksess
Ved hjelp av Springbrett vil du få et bedre grunnlag for å ta de riktige beslutningene innen finansiering, markedsstrategi og vekstmuligheter.

Hvem kan delta

Vi søker nyetablerte selskaper med en klar forretningsidé. Selskapet må kunne formidle sin forretningsplan og ha ambisjoner om vekst. Bedriften må ha fått markedsaksept og idéen skal kunne løse en samfunnsutfordring.

Etablerte bedrifter med utviklingsprosjekt mot nye markeder ønskes også velkommen til å delta.

Konkurransen
For å søke må du fylle inn påmeldingsskjema hos Innovasjon Norge innen 10. mars. Tilbakemelding om hvem som blir invitert til å presentere sin idé/bedrift vil bli annonsert den 16. mars.

Hver av de 6 utvalgte selskapene vil få 15 min til rådighet den 21. mars, hvor de på best mulig måte må formidle sin forretningsmodell og vekstmuligheter.  Søk her.

 

Hovedsamarbeidspartner