Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Strawberry-vinnere med mentorer fra Connect

Strawberry-vinnere med mentorer fra Connect

Publisert:

I oktober ble det delt ut flere millioner kroner til de bedriftene som klarte å overbevise Petter Stordalen og hans fagjury om at deres bedrifter var verdt en betydelig investering:

– Dette har vært fantastisk gøy. Alle finalistene burde anse seg selv som vinnere, men Blue Lice og Bikefinder var hakket vassere enn resten, spesielt i dag. Det er så utrolig kult når forventningene er høye fra før, men så kommer det unge, flinke folk på scenen og bare leverer og leverer. Blue Lice har potensielt et enormt nedslagsfelt, spesielt for norsk laksenæring, og Bikefinder kan selge sin sykkel-tracker til hele verden. Som om ikke det var nok, så har begge ideene fantastiske positive effekter i et bærekraftsperspektiv. Jeg er blåst av banen, sier Petter Stordalen, eier av Strawberry og initiativtaker til Strawberry-millionen i en pressemelding.

Tre av i alt seks finalister, BikeFinder, BlueLice og Thrustme, holder alle til i gründermiljøet i østre bydel av Stavanger.

De tre bedriftene har én annen ting til felles også. De er alle innvilget mentor gjennom Connect i Rogaland:

- Det er spennende å se at tre gründerbedrifter fra Stavanger som vi i Connect har jobbet med var med i konkurransen. Vi vil gratulerer BikeFinder og Blue Lice som stakk av med hver sin investering på to millioner kroner og delt seier i «Strawberry-millionen», sier forretningsutvikler i Connect, Dag Sindre K. Idsal.

Fakta om Strawberry-millionen

  • Investering i nordiske gründerbedrifter
  • Deles ut høsten 2017 av Strawberry Advisory, investeringsselskapet i Strawberry-konsernet som eies av Petter A. Stordalens
  • Delt ut første gang i 2016 i forbindelse med utgivelse av selvbiografien Jeg skal fortelle deg min hemmelighet


Kilde: http://strawberry.no/petter-stordalen - Bilder: www.bluelice.no og https://www.bikefinder.no