Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Tenk som en gründer - kjempespennende mulighet!

Tenk som en gründer - kjempespennende mulighet!

Publisert:

Den 23. august inviterer Connect Vest til frokostmøte på VilVite-senteret i Bergen! 

Vi har samlet et knippe spennende foredragsholdere som skal gi dere som leder små- og mellomstore bedrifter motivasjon og tips til hvordan dere kan skape vekst i bedriften. Even, tidligere Country Manager Nordics i Airbnb, må dere bare få med dere!

Program for frokostmøte:
09.00    Bergen kommune ved næringsbyråd Julie Andersland ønsker velkommen - ”Hvorfor satser kommunen på et vekstprogram for SMB?”
09.10    Connect Vest ved daglig leder Hege Elvestad "presenterer Connect Vekst – et program for små og mellomstore bedrifter."
09.20    Keynote speaker: Øystein Thøgersen, rektor ved NHH - "Fra global uro til vekst og arbeidsplasser på Vestlandet
10.00    Pause
10.15    Even Tangen Heggernes, CEO Nabobil.no - ”Viktigheten av å bygge tillit for å vokse”. Even er tidligere Country Manager Nordics i AirBnB, og er en av nordens fremste på digitale forretningsmodeller
10.45    Jan Frode Skeie, eier og daglig leder i Elements Production. Bedriften har lagt på veksttoppen i Os flere år på rad -"Behovstilpasset produksjon er nøkkelen til vekst"
11.15    Slutt

Frokostmøte vil være en kick-off til storsatsingen vi har på etablerte bedrifter
Sammen med Bergen kommune, SpareBank1 SR-bank, Capgemini og Nordcap tilbyr vi et kostnadsfritt fagprogram som skal løfte små- og mellomstore bedrifter. Programmet har fokus på å ivareta bedriftenes behov for kompetanse, nettverk og kapital, og gir spennende muligheter for utvikling og vekst. Målet er å sikre og å skape flere arbeidsplasser i Bergensregionen. 

Fagprogrammet går over tre halve dager:
12. september - Smart forretningsutvikling
26. september - Hvordan bli digitalt moden
17. oktober - Har din bedrift riktig forretningsmodell?

Etter fagprogrammet vil fire heldige bedrifter få teste vekstideen i Connect Springbrett®. Det vil også være mulighet til å få mentor for videre utvikling. 

Mer informasjon og påmelding til frokostmøte

Mer informasjon om fagprogrammet og påmelding