Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Vel Blåst for Rørosfisk AS

Vel Blåst for Rørosfisk AS

Publisert:

Gratulerer til Bjørn Sandnes og Tore Evavold med vel gjennomført Connect Springbrett for sitt selskap Rørosfisk AS, der de fikk gode innspill på strategi for videre utvikling fra et bredspektret panel med erfaring og kompetanse på både foredling av fisk, forretningsutvikling generelt, merkevarebygging og storytelling. Ikke minst fikk de viktige tilbakemeldinger og fikk knyttet nyttige kontakter innenfor bransjen og med potensielle kunder og samarbeidspartnere.
Petter Thorsen fra Proneo AS gjorde som vanlig en formidalbel innsats som møteleder og sørget for at panelet fikk belyst de aspekter som bedriften hadde behov for. Engasjert Byrå var vertskap der Catharina Melhus møtte oss med en gedigen velkomsttavle tegnet for anledningen, - sååå hyggelig vertskap !
Nå skal vi gå gjennom video fra arrangementet, og velge ut aktuelle mentorer for 100 timer som Innovasjon Norge har bevilget til Rørosfisk AS for å sikre god vekstprogresjon i selskapet. Vi i Connect Trøndelag gleder oss til å følge bedriften framover og å bistå dem i arbeidet med å omgjøre innspillene fra Connect springbrettet til praktiske resultater :)