Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Vellykket mentorkobling etter Live Connect Springbrett for Norwegian Plastic Recycling!

Vellykket mentorkobling etter Live Connect Springbrett for Norwegian Plastic Recycling!

Publisert:

3o. oktober gikk Kick-off for InnovArena As på Rørvik av stabelen, - vi gleder oss til å få på plass denne flotte innovasjonsarenaen for havbruksrelatert marin næringsklynge i Trøndelagsregionen!

Helene Øyangen Lindberg i Norwegian Plastic Recycling presenterte foran et håndplukket panel tilreisende og et stort antall tilhørere under kveldens Kick-off arrangement. Håvard Belbo fra T:Lab As gjorde som vanlig en strålende jobb med møteledelse og NPR fikk gode innspill fra et sterkt panel med både aktuelle kunder og samarbeidsaktører, forskning, og bransjekunnskap.

En stor takk til InnovArena As, PKOM og Snorre Tørriseng fra Learning Moment Technologies for at vi fikk komme, til paneldeltagerne som brukte et helt døgn på reise og bistand inn, og ikke minst en stor takk til Innovasjon Norge Trøndelag som finansierer Connect Springbrett for i underkant av 20 utvalgte oppstartsbedrifter hvert år!

Nå er det klart for 30 timer mentorbistand fra Svein Ivar Larsen fra panelet, slik at verdien fra Connect Springbrettet kan omsettes til praktiske handlinger og økt bærekraft for Norwegian Plastic Recycling