Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Vestlandskonferansen 2019 synliggjør potensialet i en globalisert verden

Vestlandskonferansen 2019 synliggjør potensialet i en globalisert verden

Publisert:

Vestlandskonferansen 2019 henter mennesker og scenarioer fra ulike verdensdeler for å synliggjøre det fantastiske potensialet vi har i en globalisert verden der tempoet går fortere og fortere.
 
 
Vår gode samarbeidspartner Sparebanken Vest, samler 1500 ledere, politikere, gründere og studenter i Grieghallen 19. februar til den veletablerte Vestlandskonferansen, den 20. i rekken. Konferansen er en viktig møteplass for utvikling og innovasjon, og det heteste tipset hvis du ønsker deg en inspirasjonsdag nå i den kalde mørketiden. Sikre deg en plass nå.

Arrangørene ser på regionens klyngemiljø, som utgjør en sterk kompetansemessig kraft. Konseptet er å sende ut representanter fra seks klynger til destinasjoner verden over. Her skal de lære og bli inspirert av selve regionen samt møte utvalgte personer eller selskaper som hentes inn som inspiratorer og foredragsholdere under konferansen. Hong Kong, Tel-Aviv, New York, Boston, Seattle, Toronto og selvsagt Vestlandet er noen av regionene som er plukket ut.
 
Vestlandskonferansen er gratis og arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Vest, Bergen Næringsråd, Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Vestlandsrådet og mediehusene Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Firda og Sunnmørsposten.

https://www.vestlandskonferansen.no/info/