Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

En non-profit-organisasjon som kobler gründere med næringslivet og investorer

Vi hjelper investorer med å finne frem til de gode kandidatene som fortjener kapital. Vi er en nettverksorganisasjon som bruker våre medlemmers kompetanse til å videreutvikle gründer- og tidligfaseselskaper.

Vi tror at det er tre viktige elementer for at en gründer skal lykkes:

  1. De er markedsorientert
  2. De har kapital
  3. De tilknytter seg kompetanse fra eksterne ressurser

Connect jobber derfor med å sette sammen tre hovedgrupper til en vinn/vinn-situasjon for gründere, investorer og kompetanse fra næringslivet. Vi er tilstede i alle norske fylker og har til sammen 18 medarbeidere. Vi ønsker å hjelpe gründere som har en forretningsidé som er helt eller delvis unik, og der forretningsideen er skalerbar. Hvert år har vi kontakt med mellom 500 og 600 selskaper som ønsker vår hjelp, men mange tilfredsstiller ikke våre kriterier, slik at vi kun gir hjelp til cirka 100 til 120 selskaper årlig. Gründeren eller selskapet betaler ikke for vår hjelp, den er gratis.

Connect Springbrett® er hovedproduktet vårt

Hovedproduktet til Connect Norge er noe vi kaller Connect Springbrett®. Les mer om dette under våre tjenester.

Aktiviteter og arrangementer

Connect arrangerer dessuten er rekke seminarer og andre arrangementer over hele Norge. Dette er arrangementer der de selskapene som har gjennomført Connect Springbrett® får en mulighet til å presentere seg for investorer og andre som måtte være interessert. Connect ønsker å være et sted der gode selskaper får møte kapital. Slik er det viktig for oss å ha arrangementer som er relevante og bra for investorer. Arrangementene er åpne for våre medlemmer samt våre mange samarbeidspartnere.

Nasjonalt og internasjonalt nettverk

Connect Norge har ikke bare et nasjonalt fokus. Stadig flere arrangementer og prosjekter gjøres sammen med Connect i andre land, særlig i Norden. Connect ble opprinnelig startet i San Diego i California tidlig på 80-tallet, av en gründer som hadde lyktes og tjent seg rik. Han mente at hans suksess skyldtes flaks, fordi forutsetningene for å lykkes egentlig ikke var tilstede. Han hadde ikke noe nettverk og ikke nok kompetanse. Han startet Connect for å gjøre det lettere for gründere og tidligfaseselskaper å få tilgang til ekspertise. Connect Springboard® ble utviklet, og siden har organisasjonen spredt seg til en lang rekke land verden over. Blant annet finnes Connect i Norge, Sverige og Danmark. Connect har cirka 70 medarbeidere i Norden.

Ta gjerne kontakt. Enten direkte eller via kontaktskjemaet.

Tjenester