Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Personvern

Når vårt nettsted brukes, lagres enkelte opplysninger om de besøkende. Opplysningene benyttes for å bedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

Ansvar

Connect Norge sin administrasjon er ansvarlig for behandling av personopplysninger. Se: Kontaktinformasjon oversikt.

Skjemaer på nettstedet

Kontaktinformasjon som fylles inn i skjemaer på vårt nettsted, blir bare brukt til formålet med skjemaet.

Bruk av informasjonskapsler

Connect Norge bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av Connect Norge og brukeren selv, og benyttes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapser er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Bruk av informasjonskapsler kan også forbedre ytelsen for brukerne, for eksempel ved at sider lastes raskere.

De som behandler opplysningene, er Connect Norge sin administrasjon og de leverandørene som benyttes til vedlikehold, utvikling og søk på nettstedet.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Se oversikt over informasjonskapsler som er i bruk på nettstedet.

Analyseverktøy for statistikk

Connect Norge bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker også informasjonskapsler. Google Analytics mottar bare generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse. Connect Norge har imidlertid valgt å fjerne de siste sifrene fra brukernes IP-adresse før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte. Mottatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern.