Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Liker du å koble mennesker? Da er du vår nye kollega!

Vi søker selvstendig og engasjert salg- og markedsansvarlig til operativt arbeid og videreutvikling av Connect Trøndelag gjennom kjerneproduktet Connect Springbrett - og mentorkoblinger.

Stillingsbeskrivelse:

Vi søker en kreativ og serviceinnstilt salgsperson som liker å koble mennesker. En person som tar opp telefonen og avtaler møter. Du er uredd og målbevisst med stor arbeidskapasitet og kan ta en ide og sette den ut i livet og levere på frister. En løsningsorientert salgsperson med godt humør, som drives av utfordringer og liker å ha mange baller i lufta.

Om Connect Trøndelag

Morgendagens næringsliv skapes gjennom aktivt å koble skalerbare vekstselskaper med relevant næringsliv og kapital. Connect Trøndelag er en del av Connect Norge, som er en internasjonal nettverksorganisasjon som bruker medlemmers kompetanse til å videreutvikle gründer- og tidligfaseselskaper. Mer informasjon om Connect Trøndelag AS finner du på www.connectnorge.no/trøndelag.

Ansvars og arbeidsoppgaver:

Krav til utdannelse og kvalifikasjoner:

Minimum 3 års høyere utdanning innen relevante fagområder.

Relevant og minimum 5 års erfaring fra arbeid med:

Krav til utdanning kan kompenseres gjennom personlige egenskaper og relevant erfaring

Personlige og faglige egenskaper:

Vi tilbyr:

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt daglig leder, Bente Gjeitnes Polden på mail bente@connectnorge.org eller tlf: 911 89 800.

Skriftlig søknad inkludert CV sendes på mail til daglig leder bente@connectnorge.org innen 08.01.2019