Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

Bilde undertekst kommer her.

Connect Investorforum®

Connect arrangerer Investorforum på nasjonalt og regionalt nivå. Dette er møteplasser for gründere og investorer. Å presentere bedrifter for investormiljøer er en av de tilbudene som Connect kan gi til bedrifter over hele landet. De fleste av våre medlemsorganisasjoner arrangerer regionale møter hvor dette er hovedtema. Noen arrangerer Connect Investorforum® regionalt, andre arrangerer investorlunsjer eller investorfrokoster. Informasjon om disse blir gitt løpende på våre hjemmesider.

Nasjonalt arrangeres tilsvarende møteplass en gang i året i forbindelse med Oslo Innovation Week. Da samarbeider Connect Norge med VentureLab om Norwegian InvestmentForum. Du kan lese mer om både dette og flere spennende arrangementer på Oslo Innovation Week sine hjemmesider.

CONNECT samarbeider også internasjonalt og har arbeidet sammen med Connect2Capital. Bedrifter som deltar på Connects arrangementer i Norge kan bli nominert for deltakelse i Connect2Capital. Dersom din bedrift ønsker å være samarbeidspartner på noen av våre arrangementer, ta kontakt med din Connect-kontakt i din region for mer informasjon.